Hogyan válasszunk nyerő kaszinó taktikát?

A szerencsejátékok világa óriási izgalmakat biztosíthat, miközben nagyszerű bevételi forrás is lehet számodra, ha viszont új játékos vagy elsősorban meg kell értened hogyan is működik a játékok világa mielőtt valódi befizetést is kezdeményeznél miatta.

Ha teljesen távol áll tőled a szerencsejáték például érdemes a legjobbmagyarkaszinok.com/ weboldalt felkeresned, ahol a legnépszerűbb kaszinókat ismerheted meg, illetve tudhatsz meg minden fontosat erről a világról.

Ahhoz viszont, hogy sikeres lehess a szerencsejátékokban ismerned kell a legfontosabb taktikai lépéseket is, így ebben a cikkben ezeket hoztuk el neked.

Értsd meg a szorzók működését

Az egyik legfontosabb fogalom a szerencsejátékok világában a szorzókban rejlik. A különböző kaszinójátékok ugyanis különböző nyerési esélyekkel rendelkeznek. Fontos, hogy megértsd az egyes játékok esélyeit, és olyanokat válassz, amelyek nagyobb valószínűséggel fizetnek. Ha például pókert választasz sokkal nagyobb esélyed van a nyereményekre, szemben a nyerőgépekkel, tekintve, hogy az első a játékra vonatkozó tudásoddal befolyásolható, amíg a slot játékok kizárólag a szerencsén múlnak.

Határozz meg egy költségvetést, és tartsd magad hozzá

Fontos, hogy költségvetést határozz meg havi vagy heti változatban, és tartsd magad hozzá. Ez segíthet elkerülni a túlköltekezést, és biztosítani, hogy a szórakozás legyen az első, ne pedig az idegeskedés, hogy túlköltötted magad. Így biztos lehetsz ráadásul abban is, hogy hosszútávon is jól fogsz majd szórakozni.

Ismerd meg az alapvető stratégiát

Sok kaszinójátéknak, például a blackjacknek van egy alapstratégiája, amely növelheti a nyerési esélyeidet. Szánj időt az alapstratégia megtanulására, és játék közben alkalmazd azt. Ezáltal nemcsak nagyszerű szórakozásban lehet ugyanis részed, hanem nagyobb eséllyel számíthatsz óriási nyereményekre is.

Vedd igénybe a bónuszokat

Egy másik fontos pont lehet, amire érdemes figyelned a kaszinók világában, hogy nagyszerű bónuszok léteznek napjainkban, amikről nem érdemes lemaradnod. Ráadásul ma már nem is nagyon létezik olyan kaszinó, ami nem kínál bónuszokat és promóciókat a játékosok bevonzása vagy megtartása érdekében. Használd ki ezeket az ajánlatokat, hogy nagyobb nyerési esélyekkel indulhass el a játékok világába.

Ne hajszold a veszteségeket

Ha vesztes szériában vagy, csábító lehet, hogy megpróbálod visszanyerni a veszteségeit azzal, hogy több pénzt teszel fel és egy újabb és újabb körre nevezel be valamelyik játékot használva. Ez azonban veszélyes gondolkodásmód, és még nagyobb veszteséghez vezethet. Fontos, hogy fegyelmezett maradj, és fogadd el, hogy a veszteség a szerencsejáték természetes velejárója. Érdemes így inkább a költségvetésre figyelned és ha esetleg rossz szériában vagy egy olyan játékra áttérned, amely biztosabb nyeremények és kifizetések szempontjából.

Válassz magas RTP-vel rendelkező játékot

A ház előnye az az előny, amellyel a kaszinó rendelkezik a játékossal szemben egy adott játékban. Az alacsony házelőnyű játékok, mint például a blackjack és a baccarat, általában nagyobb valószínűséggel fizetnek. Erről a legegyszerűbben az RTP-t megkeresve olvashatsz, ugyanis ez fogja meghatározni azt. Ha például azt látod, hogy egy játék RTP-je 95%-os vagy alatta van, jobb, ha inkább tovább állsz és egy másik játékot keresel magadnak. Felette számíthatsz ugyanis gyakran kifizetésekre a játéktól. Erről pedig a játékot elindítva tudsz olvasni, de sokszor előre, már a játék elindítása előtt is láthatod az információt a kaszinóban a játékok résznél.

Próbáld ki a demó játékokat

Sok kaszinó kínál demó változat is ezenkívül, azaz ingyenes játékokat vagy extrákat, amit a gyakran játszó játékosok ki is szoktak használni. Ezáltal ugyanis nem szükséges minden esetben befizetést kezdeményezned annak érdekében, hogy kipróbálhass egy játékot, így lehetőséged van arra, hogy ingyenes változatban megértsd a játék szabályait és a rá vonatkozó információkat. Így, kevésbé kockázatosabb lesz a játék számodra és sokkal nagyobb esélyed van arra is, hogy hosszútávon nyereményre tehetsz szert.

Azt viszont érdemes megjegyeznünk, hogy demó változatú játékok között általában nyerőgépeket találhatsz a legtöbb esetben, így bár szinte minden játékból van pár, sokkal több nyerőgép érhető el ingyenes változatban, mint más játék.

Tarts szüneteket

Fontos, hogy szüneteket tarts a szerencsejátékban, hogy az elméd kipihenhesse magát, és megakadályozd, hogy túlságosan belemerülj az izgalmakba. A rendszeres szünetek tartása segíthet abban is, hogy jobb döntéseket hozz, és elkerüld az elhamarkodott fogadásokat. A felelősségteljes szerencsejáték egyik legfontosabb pontja ez, így bár érdemes kihasználnod a nyerő szériádat, a szünetek ugyanolyan fontosak a szerencsejáték világában, hogy hosszútávon is élvezni tudd a játékot.

A legjobb stratégia a szerencsejátékhoz

Ahhoz tehát, hogy könnyen nyereményre tehess szert a szerencsejátékok világában van pár dolog amire érdemes figyelned. Ha például azt szeretnéd, hogy hosszútávon is nagyszerű élményekben legyen részed olyan játékot érdemes választanod, ahol ingyenes változattal is játszhatsz, amely magas RTP-vel is elérhető de jó, ha arra is figyelsz, hogy bónuszokat is igénybe vehess hozzá. Az alapvető stratégiák megismerése ezenkívül szintén fontos, ahogy a szabályok megértése is.

Fontos szem előtt tartani, hogy egyetlen kaszinó taktika sem garantáltan működik, és minden szerencsejáték kimenetele nagyrészt a szerencsén alapul. A legjobb megközelítés, ha olyan taktikákat választasz, amelyek segítenek a bankrollod kezelésében és a felelősségteljes játékban, de fontos az is, hogy mindig emlékezz arra, hogy a szerencsejátékot inkább a szórakozás, mint a pénzkeresés céljából játszd.

Az viszont, hogy a játékra vonatkozó stratégiák közül melyik lesz az, amelyik a leginkább hozzád illik változó lehet, így amennyiben még új játékos vagy, érdemes lehet minél több stratégiát kipróbálnod mielőtt leteszed az egyik mellett a voksod. Érdemes például erre a célra a cikkünk elején feltüntetett weboldalt is megnézned, hiszen így megismerheted az alapvető szabályokat és taktikákat a kaszinókkal kapcsolatban, ahogy a legnépszerűbb weboldalak között is körbenézhetsz, hogy könnyebben megtaláld a hozzád leginkább illő kaszinó weboldalakat.

 

Gábor Papp

Entrepreneur. Online Marketer. TEDx speaker.